×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Euronics plockar upp znajder och kolor

1
Från heltyskt till tre tyska, en svensk och en ungersk spelare. Euronics Gaming har plockat upp Andreas "znajder" Lindberg och Ádám "kolor" Domozlay som ersättare för Marko "kressy" Dordevic samt Sabit "mirbit" Coktasar.
Trots en andraplats i 99Damage League Season 9, där Euronics Gaming föll mot Alternate Attax i finalen, har Euronics nu valt att göra spelarförändringar. Ut ur laget åker Marko "kressy" Dordevic och Sabit "mirbit" Coktasar för att göra plats åt Andreas "znajder" Lindberg samt Ádám "kolor" Domozlay.

Den svenska spelaren, znajder, sågs senast som testspelare för Team Singularity innan laget splittrades. Detta öde möttes även kolors tidigare lag av, Gameagents, vilket gör att även denna unga spelare har stått kontraktlös under en tid. Duon går in i Euronics inte långt efter att laget säkrat en plats i Cross Border Esport som därför kommer att bli spelarnas LAN-debut tillsammans. Turneringen, som laget kvalade till i juni, spelas mellan den 7-9 september från Danmark.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..