×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

FejtZ hoppar in för Grayhound under Dreamhack Masters Stockholm

1
Australienska Grayhound Gaming tar in en estländska Kristjan "FejtZ" Allsaar som inhoppare under Dreamhack Masters Stockholm. Mongoliska Erka "erkaSt" Gantulga kunde inte säkra visum.
Den estländska spelaren Kristjan "FejtZ" Allsaar kommer att agera inhoppare för Grayhound Gaming under Dreamhack Masters Stockholm. FejtZ får hoppa in för mongoliska Erdenetsogt "erkaSt" Gantulga som inte kunde säkra visum till turneringen. FejtZ sågs senast spela för Hellraisers, även då som inhoppare.

Grayhound tog sig lätt från det oceaniska kvalet utan en enda karta förlorad. Därifrån tog de sig vidare till det asiatiska kvalet. Även det kvalet gick som på räls där varje match slutade 2-0 till australiensarnas fördel. Om de kommer att prestera lika starkt under huvudturneringen som i kvalet får vi se redan i första matchen av turneringen. Grayhound ställs mot danska Astralis som just nu är rankade etta i världen enligt hltv.org.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..