×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Här är grupperna för Dreamhack Stockholm — Fnatic och Faze delar

3
Ninjas in Pyjamas delar grupp med Natus Vincere. Fnatic delar grupp med Faze Clan. Nu står det klart vilka lag som kommer att möta vilka i jakten på en Globen-plats under Dreamhack Masters Stockholm.
Den 29 augusti går gruppspelsfasen av stapeln från Stockholm, Sverige, där 16 lag kämpar om en plats i Globen. Med en prispott på 250 000 dollar, motsvarande ungefär 2,3 miljoner kronor, markerar Dreamhack huvudstadens största Counter-Strike: Global Offensive-evenemang genom tiderna. Bland deltagarna finnes helsvenska Fnatic och Ninjas in Pyjamas.

De deltagande lagen har blivit uppdelade i fyra grupper om fyra, det vill säga att varje grupp innehåller fyra slutspelshungriga lag. Den första gruppen highlightas av världens just nu bästa lag, Astralis. Ninjorna stoltserar grupp B tillsammans med Natus Vincere. Fnatic kommer att dela grupp C med bland andra Faze Clan och Heroic. Sist, men absolut inte minst, har vi lag som Mousesports och Made in Brazil i grupp D.

Grupp AGrupp B
AstralisNinjas in Pyjamas
NorthNatus Vincere
TylooNRG Esports
Grayhound GamingGhost Gaming
Grupp CGrupp D
FnaticMousesports
Faze ClanMade in Brazil
HeroicHellraisers
Optic GamingGambit Esports

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..