×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

s1mple om Faze-ryktena: "De erbjöd mig en plats"

2
Hur många vill inte se Oleksandr "s1mple" Kostyliev i superlaget Faze Clan? Spelaren har nu offentliggjort att han faktiskt har varit på håret att bli en del av laget.
Många fans menar att Faze Clan hade varit snäppet starkare med Oleksandr "s1mple" Kostyliev i startfemman och ifrågasatt varför organisationen inte köper upp den ukrainska spelaren. I en AMA har dock s1mple bekräftat ryktena om att han skulle vara på väg till det europeiska laget, men inte till dagens version.

"De erbjöd mig en plats för längesedan, men jag valde att bli en del av Natus Vincere", skriver s1mple som svar till ett fan som undrade om han någonsin varit på väg till Faze.

Trots att s1mple inte nämner någon specifik version av Faze så kan man gissa att det inte handlar om dagens "superlag". Natus Vincere offentliggjorde nämligen s1mple som en del av laget den 4 augusti 2016 och Faze offentliggjorde sin AWP:er tolv dagar senare, då de tog in finska Aleksi "allu" Jalli. Hade stjärnan tackat ja till Faze Clan hade dagens superlag säkerligen sett annorlunda ut.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..