×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarSeries

Dubbelt svenskt till Starseries — Fnatic och NiP inbjudna

2
Fnatic och Ninjas in Pyjamas kommer att befinna sig i ukrainska Kiev i oktober. Lagen för svenskt till Starseries i-Leagues sjätte säsong som kommer att vara främst europeisk.
Den kommande säsongen av Starseries i-League CS:GO som kommer att spelas mellan den 7-14 oktober från Kiev, Ukraina, kommer att vara fylld av europeiska lag. Med 16 deltagande lag, varav hälften inbjudna, kommer den en vecka långa turneringen att ställa några av världens topplag mot varandra.

Bland de deltagande lagen finnes svenska Fnatic samt Ninjas in Pyjamas. Inte nog med det så står ytterligare sju europeiska lag klara för eventet, varav tre tagit sig dit via diverse regionkval. På den nordamerikanska fronten finnes endast Complexity Gaming samt NRG Esports och Renegades representerar Australien.

Deltagande lag, Starseries i-League S6
FnaticNinjas in Pyjamas
NorthHellraisers
RenegadesGambit Esports
NRG EsportsFragsters
SproutImperial
Complexity GamingOptic Gaming
Världen TBAVärlden TBA
Världen Asiatiskt kvalVärlden Asiatiskt kval

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..