×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragleague

Dubbelt danskt i Fragleague när 123Nemt kvalar in

1
Efter helgens kvalomgång till Fragleague blev det klart att ännu ett danskt lag, 123Nemt, kvalat in till ligans högstadivision.
Av 123Nemts namn att tyda kunde en anta att laget förväntade sig en enkel resa genom helgens Fragleague-kval, nemt betyder nämligen lätt på danska. Dock blev det inte en fullt så enkel resa för danskarna då både semifinalen och finalen slutade 2-1 i kartor till laget.

Efter att ha förlorat första kartan i finalen bestämde sig 123Nemt-spelaren Malthe "twinx" Jensen att det var nog. Twinx ledde laget till en klar seger i andra kartan där spelarens K/D ratio på 2.46 bidrog en hel del. Sista kartan i denna avgörande bäst av tre-matchen var en jämn fight där 123Nemt plockade hem segern med 16-14. Laget gör nu Ambush, Lilmix och Paperplanes sällskap i Fragleagues högstadivision till hösten.


Delta i nästa kvalturnering till Fragleague


17-18 augusti: Kval #5Registrera ditt lag här!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..