×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

pyth och hemzk9 går in i Paperplanes — ZER och nawwk ute

2
Paperplanes har bytt ut två av sina spelare. Hugo "ZER" Halvorsen och Tim "nawwk" Jonasson har lämnat plats åt Jacob "pyth" Mourujärvi samt Jonas "hemzk9" Rantamäki.
Fragleague-aktuella Paperplanes har bytt ut två av sina spelare. Lagets val att kicka Hugo "ZER" Halvorsen ledde till att de förlorade Tim "nawwk" Jonasson som valde att lämna den svenska femman. Nu har laget funnit en ny duo som kommer att gå in i ZER och nawwks skor.

Ersättarna blir Jacob "pyth" Mourujärvi, som nygligen sågs spela under Chaos och innan dess var han en del av Ninjas in Pyjamas, samt den tidigare Wind and Rain-spelaren Jonas "hemzk9" Rantamäki. I samband med nyheterna gjorde laget klart att de söker en organisation som är villiga att stötta dem i jakten på toppen. Intressenter kan höra av sig till Adam "ad3m" Siraj via ad3mcsgo@hotmail.com.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..