×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

YNk avslöjar: "RobbaN hade nämnt att han ville stiga ner"

1
Robert "RobbaN" Dahlström funderar på att lämna sin position i Faze Clan, detta avslöjade Janko "YNk" Paunović i en intervju med hltv.org.
Kort efter att Janko "YNk" Paunović offentliggjort som coach för Made in Brazil tog den serbiska stjärnan en intervju med hltv.org. I intervjun avslöjar YNk att han inte bara fick coach-erbjudande från MIBR, utan även från Faze Clan.

"Han [Tomi "Lurppis" Kovanen] menade att jag skulle joina Faze som coach då RobbaN hade nämnt att han ville stiga ner om han hittade en passande ersättare för att kunna spendera mer tid med sin familj. Det lär bra då det skulle innebära att jag kunde fortsätta bo i Serbien", säger YNk.

Detta innebär att den svenska coachen, Robert "RobbaN" Dahlström, alltså går i banorna om pension. Den tidigare 1.6-stjärnan hoppas alltså finna en ersättare som kan ta över hans position i Faze för att ha mer tid för privatlivet, de vill säga familjen.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..