×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragleague

Danska Ambush tar den tredje kvalplatsen till Fragleague

3
Mellan fredag och lördagen i helgen som var spelades den tredje kvalomgången för Fragleague. Återigen var det en plats i högstadivisionen av Fragleague som stod på spel. Efter en heldansk final visade det sig att det blev Ambush som erhöll en plats i Fragleagues högstadivision.
Återigen såg vi en del namnstarka spelare delta, bland andra Nicolai "HUNDEN" Petersen, Alexander "SKYTTEN" Carlsson och David "Jayzwalkingz" Kempner. Men i slutendan blev det en heldansk final där en storspelandes Berthel "Typos" Nielsen gjorde livet surt för Ambush.

Efter en jämn serie lyckades dock Ambush säkra vinsten med 2-1 i kartor och erhöll därmed en plats i Fragleagues högstadivision. Laget kommer nu alltså att göra Lilmix och Paperplanes sällskap i Fragleagues högstadivision under första säsongen.

Delta i nästa kvalturnering till Fragleague

Du kan redan nu registrera ditt lag för att vara med och tävla om en plats i Fragleagues högstadivision.

10-11 Augusti: Kval #4 – Registrera ditt lag här!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..