×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Fragleague

Danska Ambush tar den tredje kvalplatsen till Fragleague

3
Mellan fredag och lördagen i helgen som var spelades den tredje kvalomgången för Fragleague. Återigen var det en plats i högstadivisionen av Fragleague som stod på spel. Efter en heldansk final visade det sig att det blev Ambush som erhöll en plats i Fragleagues högstadivision.
Återigen såg vi en del namnstarka spelare delta, bland andra Nicolai "HUNDEN" Petersen, Alexander "SKYTTEN" Carlsson och David "Jayzwalkingz" Kempner. Men i slutendan blev det en heldansk final där en storspelandes Berthel "Typos" Nielsen gjorde livet surt för Ambush.

Efter en jämn serie lyckades dock Ambush säkra vinsten med 2-1 i kartor och erhöll därmed en plats i Fragleagues högstadivision. Laget kommer nu alltså att göra Lilmix och Paperplanes sällskap i Fragleagues högstadivision under första säsongen.

Delta i nästa kvalturnering till Fragleague

Du kan redan nu registrera ditt lag för att vara med och tävla om en plats i Fragleagues högstadivision.

10-11 Augusti: Kval #4 – Registrera ditt lag här!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..