×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

Förändrar i Dreamhack-formatet inför Stockholm-stoppet

2
Hela 65 kartor kan komma att spelas under Dreamhack Masters Stockholm efter att arrangörerna gjort formatförändringar. Nu kommer elimineringsmatcherna att spelas bäst av tre kartor jämfört med tidigare bäst av en karta.
Den 29 augusti till den 2 september kommer Counter-Strike: Global Offensive att ta över Globen i Stockholm, Sverige, under Dreamhack Masters Stockholm. Nu har arrangörerna offentliggjort att de kommer att införa en förändring till turneringens format. Tidigare har både de inledande matcherna och elimineringsmatcherna varit bäst av en karta, men nu har Dreamhack bestämt sig för att elimineringsmatcherna ska spelas i formatet bäst av tre kartor.

Nyheterna innebär att det kommer att spelas ytterligare fyra bäst av tre-matcher under evenemangets gång. Totalt kan turneringen komma att spelas på hela 65 kartor, uträknat från de inledande matcherna till och med finalen om samtliga matcher går till max antal kartor. Det innebär också att endast de inledande gruppspelsmatcherna kommer att spelas i formatet bäst av en karta.

Se hela schemat för turneringen här
dreamhack.com

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..