×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Polen

SZPERO skriver på för AGO — ersätter snatchie

1
Polska AGO Esports har ersatt Michał "snatchie" Rudzki med Grzegorz "SZPERO" Dziamałek bara dagar innan lagets deltagande i OGA Counter Pit.
Virtus.pro förlorade Janusz "Snax" Pogorzelski till Mousesports och valde därför att köpa Michał "snatchie" Rudzki från AGO Esports . De senare har i sin tur valt att ersätta snatchie med Grzegorz "SZPERO" Dziamałek.

SZPERO lämnades utanför TaZ planer att bygga ett polskt superlag när den tidigare Virtus.pro-spelaren slöt upp med Team Kinguin. Han blev istället utlånad till Tomorrow vilka han vann Polska Liga Esportowas tredje säsong tillsammans med efter vinst mot AGO i ligafinalen. Den 27 år gamla spelaren kommer att debutera för laget under morgondagen då de ställs mot Sharks i OGA Counter Pit.Artikelbild: AGO Esports

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..