×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Finland

ENCE vinner Finnish Championship 2018

1
Efter ett övertidsdrama som heter duga står det nu klart att ENCE Esports är Finlands bästa Counter-Strike: Global Offensive-lag.
Under helgen avslutades Finnish Championships 2018 där de bästa lagen i Finland ställdes mot varandra för att avgöra vilket lag som verkligen är landets bästa. De deltagande lagen var ENCE Esports, HAVU Gaming, Superjymy och NYYRIKKI. Det sistnämnda laget, som är ett av de mindre omtalade, hamnade på en fjärdeplats och fick därför inte ta del av prispotten.

Superjymy kom på tredjeplats och i finalen ställdes alltså ENCE mot HAVU. Den inledande finalkartan var Dust2, där HAVU visade sig snäppet starkare med 16-14. På Nuke vände vindarna och ENCE stängde kartan med 16-12. Den sista och avgörande kartan var Mirage som slutade i ett övertidsdrama mellan lagen. Vinnande ur kampen om Finland gick ENCE med 25-23.

Slutplaceringar och prisfördelning
1. ENCE Esports — 7 650 dollar (cirka 68 200 kronor)
2. HAVU Gaming — 3 500 dollar (cirka 31 200 kronor)
3. Superjymy — 1 750 dollar (cirka 15 600 kronor)
4. NYYRIKKI


Artikelbild: Ilta-Sanomat Esports

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..