×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Fragleague

Tredje Fragleague-kvalomgången i helgen — registrera ditt lag nu

3
Nu i helgen går startskottet för den tredje Fragleague-kvalomgången. Återigen är det en plats i Fragleagues högstadivision som står på spel och som vanligt är alla nordiska lag välkomna att delta.
Ta chansen och var med i kampen om en garanterad plats i Fragleagues högstadivision, där du kommer att tävla om den totala prispotten på 150 000 kronor. Även denna gång kommer kvalet att äga rum på Faceits plattform och alla spelare som är från, eller bor i, Norden är välkomna att delta.

Förra helgen såg vi det svenska laget Paperplanes och danskarna i modStand slåss om en plats i Fragleagues högstadivision. Paperplanes säkrade platsen med bland andra Rasmus "kreaz" Johansson och Tim "nawwk" Jonasson i startfemman. Därmed har vi i dagsläget två svenska lag som kvalat in till ligan, Lilmix och Paperplanes.

Delta i nästa kvalturnering till Fragleague


3-4 augusti: Kval #3 – Registrera ditt lag här!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..