×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragleague

Paperplanes vidare till Fragleague efter kvalturnering nummer två

2
I helgens kvalomgång till Fragleague var det Paperplanes som satte skotten till rätta. Efter att ha besegrat danska MODSTAN i kvalfinalen var laget med både Rasmus “Kreaz” Johansson och Tim ”nawwk” Jonasson slussade in till högstadivisionen.
Efter att ha tidigare sett Lilmix ta sig vidare till Fragleague fortsatte en hel del igenkända spelare att konkurrera om en plats i storligan. Den andra kvalomgången bjöd bland annat på talangen Ludvig "Brollan" Brolin och svenska Premier-deltagarna Paperplanes där de sistnämnda lyckades säkra en plats till Fragleagues högstadivision i höst.

Danska modStand med tidigare Team Singularity-spelaren Wisti "zEptonL" Holst stod för motståndet i finalen; detta efter att ha eliminerat mixen plebverkstad där Brollan sågs gästa. Ett välspelande Paperplanes tillsammans med en välspelande Tim "nawwk" Jonasson tog svenskarna vidare till Fragleague, där vi säkerligen kommer få se mer av vad laget har att erbjuda.

Delta i nästa kvalturnering till Fragleague

Nästa kvalturnering kommer att äga rum på Faceits plattform och du kan redan nu registrera ditt lag för att vara med och tävla om en plats i Fragleagues högstadivision.

3-4 augusti: Kval #3 – Registrera ditt lag här!

Artikelbild: MKERS.gg, ESL Italia

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..