×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Eleague

Så gick första gruppomgången av Eleague Premier — svenskarna i botten

1
Fnatic faller efter sin första gruppspelsmatch i Eleague CS:GO Premier 2018. Även Maikil "GOLDEN" Selims Cloud9 åkte ner i botten efter sin match liksom Faze Clan.
Det blev ingen lyckad första omgång i Eleague CS:GO Premier 2018 för de svenskfyllda lagen. Under lördagen föll nämligen Cloud9, som deltar i turneringen med inhoppade Maikil "Golden" Selim, mot ett starkt Astralis. I den andra matchen i grupp B visade sig Team Liquid vara starkare än Made in Brazil vilket nu ställer de sistnämnda mot GOLDENs lag i elimineringsmatchen.

I den andra gruppen höll helsvenska Fnatic låda för svensk del tillsammans med Olof "olofmeister" Kajbjer i Faze Clan. Det började dock inte bra för Fnatic då de föll mot Natus Vincere i sin inledande match. För olofmeisters del gick det inte heller speciellt bra då hans Faze Clan förlorade med 1-2 i kartor mot Mousesports.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..