×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Faceit

Ninjas in Pyjamas slår ENCE — klara för majorkvalet

3
Svenskarna är klara för Faceit London Major Qualifier 2018 efter en rafflande serie mot ENCE Esports. Ninjorna slog det finska laget med 16-12 på Overpass för att sedan följa upp det med utklassning på Inferno.
Efter nästan två år har Ninjas in Pyjamas lyckats säkra en majorplats vilket blir lagets första majorturnering sedan slutet av 2016. Ninjorna började den europeiska minorturneringen med blandade resultat och tvingades slå ut landsmännen i Red Reserve för att säkra en slutspelsplats.

Väl i slutspelet åkte de ner i det längre slutspelsträdet men lyckades, på det berömda håret, hålla sig kvar i turneringen genom att slå ut Sprout. Optic Gaming säkrade turneringens första majorkvalplats och med endast en plats kvar stod det mellan den svenska femman och ENCE Esports. Det var en match NiP gick vinnande ur med 2-0 i kartor, 16-12 på Overpass och 16-2 på Inferno.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..