×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Faceit

Ninjorna överlever — skickar hem Sprout

3
Svenska håller drömmen vid liv i den europeiska minorturneringen. Ninjas in Pyjamas lyckades nämligen slå Sprout med 2-1 i kartor för att skicka hem motståndarna.
Ninjas in Pyjamas avslutade sin andra match för dagen med vinst i London, Storbritannien. Laget ställdes mot Sprout i det lägre slutspelsträdet med start på Nuke, en karta som gick mycket bättre för svenskarna än i dess möte med Optic Gaming då de vann med 16-3 mot Sprout.

Därefter stod Mirage på agendan och det visade sig bli en jämn karta. Det var dock Sprout som stängde kartan med 16-14 för att tvinga serien till en tredje karta. Det hela avgjordes på Train, som även den blev jämn. Fredrik "REZ" Sterner och Christopher "GeT_RiGhT" Alesund fick både över 20 frags vilket hjälpte deras lag att avsluta serien med 16-13.



Artikelbild: Ninjas in Pyjamas

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..