×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Faceit

Ninjas in Pyjamas vinner dubbla derbyn — Red Reserve ute ur minorn

1
Två svensklag gick under gårdagen in i den europeiska minorturneringen, men bara ett av dem överlevde kampen om en slutspelsplats. Här är gårdagens resultat.
Under gårdagen spelade svensklagen sina första matcher i den europeiska minorturneringen i jakten på en av tre platser i Faceit London Major 2018. Mardrömsscenariot skedde dock då Ninjas in Pyjamas ställdes mot sina landsmän i första matchen. Matchen slutade dock i vinst till ninjorna med 16-14 på Overpass. Red Reserve föll ner till förlorarträdet.

Det blev dock svårare för NiP i den andra minormatchen då de föll i ett hett övertidsscenario mot Sprout på Inferno med 16-19. Samtidigt stod Red Reserve som vinnare över Team Kinguin som skickades hem efter dubbla förluster. Dagen avslutades med en re-match mellan de svenska femmorna. De svenska ninjorna visade sig än en gång dra det längre strået och de vann på dubbla kartor, vilket skickade hem deras motståndare till Sverige. Idag ställs NiP mot Optic Gaming när det endast återstår fyra lag i minorn.



Artikelbild: Ninjas in Pyjamas

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..