×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Lekr0 tar över ledarrollen i Ninjas in Pyjamas

1
Efter bara två evenemang under Ninjas in Pyjamas tar Jonas "Lekr0" Olofsson över rollen som IGL från Dennis "dennis" Edman. Debuten blir under den kommande europeiska minorn.
Ninjas in Pyjamas har offentliggjort att Dennis "dennis" Edman har lämnat över kaptenbindeln till lagets senaste tillskott, Jonas "Lekr0" Olofsson. Förändringarna sker kort efter att laget föll efter bara två matcher under ESL One Cologne 2018.

Lekr0 debuterar som ledare under den europeiska Faceit-minorn vilket blir hans tredje evenemang under ninjornas fana. Det första var CS:GO Asia Championship där de slutade på en delad femteplats följt av turneringen i Köln. Att NiP har lyckats kvalificerat sig för minorn betyder att de svenska ninjorna är ett steg närmre en major än de varit på över ett och ett halvt år.

Överlämningen hoppas ge dennis friare händer
Twitter

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..