×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Spanien

Movistar Riders sägs planera nytt lag — Mixwell och loWel i truppen

1
Portugisiska källor menar att Movistar Riders snart kommer att kontraktera en helt spansk startfemma. Bland namnen finnes Óscar "mixwell" Cañellas, Christian "loWel" Garcia Antoran och Aitor "SOKER" Fernández.
Enligt den esportsajten fraglider.pt väntas Movistar Riders snart offentliggöra sin nya satsning. Organisationen ska enligt källor satsa på ett spanskt lag med tre välkända namn i startfemman. Det handlar nämligen om Óscar "mixwell" Cañellas, Christian "loWel" Garcia Antoran och Aitor "SOKER" Fernández.

Källorna menar att laget antagligen kommer att avrundas med hjälp av Alejandro "mopoz" Cano, som redan är en del av Movistar, samt Giants Gamings Alejandro "alex" Masanet. Förändringarna skulle innebära att organisationen förlorar sin plats i den tjugoåttonde säsongen av ESEA Premier där de för närvarande ligger på en artondeplats.


Bland spelarna som kommer att stå utan kontrakt finnes Christopher "MUTiRiS" Fernandes
fraglider.pt (portugisiska)

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..