×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Limpone: "Jag är trött på att bli sviken"

1
Linus "Limpone" Wecksells resa från Gamerzglobal med mellanlandning i Tempo Storm och nu Team Property har sannerligen inte varit en dans på rosor. Nu har han talat ut via sina sociala medier.
Under gårdagen rapporterade vi att Team Property släppt sitt CS:GO-lag. Idag har Linus "Limpone" Wecksell gått ut med ett meddelande via sin Twitter där han berättar om sin sida av historian.

Det som kommunicerades när laget släpptes från Team Property var att båda parternas vision inte längre stämde överens med varandra. Dock har en annan sida av historien tagit fart i och med Wecksells meddelande. Enligt spelaren hade laget, när de fortfarande var kontrakterade av organisationen, meddelat att de önskade genomföra ett spelarbyte. Den spelaren som Wecksell och resten av laget var intressade av att ta in var Andreas "znajder" Lindberg.

Det var här Wecksell och lagets tid i Team Property skulle ta slut.

Vi ville ha in znajder men det slog tillbaks på oss eftersom znajder inte trodde på vår laguppställningen. Istället övertalade han Team Property att starta ett nytt lag med honom.

Wecksell berättar att hans framtid för tillfället är något osäker. Hans mål är att hitta ett lag som är villiga att lägga ner den tid och de arbete som krävs för att lyckas.


I Wecksells meddelande får vi även reda på att den sista tiden i Team Property inte var helt fri från komplikationer. Spelaren berättar att laget fick lämna trots att de var kontrakterade ett par månader till, vilket enligt spelaren inte var helt lagligt. Dock ska organisationen ha betalat ut kompensation till spelarna för den tid som var kvar av kontraktet.

Vad som händer framöver för Wecksell återstår att se, enligt spelaren är han öppen för erbjudanden både i Europa och i Nordamerika.

Limpone talar ut om situationen som var i Team Property
Twitlonger
2018-11-23 16:38
Yacine "yzn" Laghmari är en av Sveriges främsta streamers, men han gör så mycket mer än det. I Fragbites senaste reportage, i samarbete med AXE, berättar yzn om vägen till karriären och framtidsplanerna. Detta är hur yzn fann sin magi.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..