×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Brasilien

TACO: "Majors har tappat all sin prestige"

1
CS:GO-majors har ingen prestige, det är åtminstone vad TACO i Liquid tycker. Under natten till idag gick spelaren ut med dessa åsikter i sociala medier.
Epitácio "TACO" de Melo har tagit till Twitter för att ventilera sina åsikter gällande CS:GO-majors. Enligt spelaren så har majors tappat sin prestige. En av anledningarna till detta är enligt de Melo att det format som används under majors har bytts ut till Swiss-formatet. Ytterligare en anledningar till denna åsikt ska enligt spelaren vara att "strunt" regler gällande låsta laguppställningar har tagits fram. Den tredje och sista anledningen som spelaren tar upp är det faktum att alla lag som spelar kvalet får klistermärken, detta ska dock inte vara något som beror på avundsjuka.

CS:GO majors lost its prestige

The first step back was changing the format to Swiss format

Second, creating non-sense roster locks rules

Third, making stickers to teams that are playing the qualifier (my team is also challenger so i’m not being jealous)

and few more things

Spelaren avslutar sitt meddelande med att säga att det finns ett par anledningar till. Vilka dessa är specificeras aldrig.

TACO tar till sociala medier för att ventilera sina åsikter om majors
Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..