×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

RUBINO ute ur Heroic — AcilioN ersätter

1
Idag står det klart att Heroic släpper spelaren Ruben "RUBINO" Villarroel och ersätter honom med Asger "AcilioN" Larsen.
Via Heroics egna sajt meddelar organisationen att Ruben "RUBINO" Villarroel har gjort sitt i laget. Ersättaren kommer att bli Asger "AcilioN" Larsen. Rubino har varit inaktiv de senaste två månaderna efter att ha börjat spela för Heroic i februari. Detta pågrund utav en ögoninfektion som ska ha påverkat hans spelande. Samtidigt har Acilion agerat som hans inhoppare i två kval, Dreamhack Masters Stockholm och Europa minorn.

"Förväntade mig inte att spela för Heroic i en så kort period men det är så det är tyvärr, men jag är redo för nya äventyr..." skriver Villarroel i en tweet. Spelaren meddelar också att hans kontrakt går ut den 31a juli och att han är redo för att ge allt om ett lag behöver en ny spelare.

Den första officiella matchen med den nya laguppställningen kommer att bli Dreamhack Valencia som börjar redan den 12e juli.

2018-11-23 16:38
Yacine "yzn" Laghmari är en av Sveriges främsta streamers, men han gör så mycket mer än det. I Fragbites senaste reportage, i samarbete med AXE, berättar yzn om vägen till karriären och framtidsplanerna. Detta är hur yzn fann sin magi.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..