×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Lista: Flera svenska spelare utan kontrakt

1
Den senaste tiden har vi sett en hel del förändringar i flera svenska lag. Som resultat av detta så har vi i nuläget flera svenska spelare utan kontrakt.
De förändringar som har skett den senaste tiden består av förändringar i olika laguppställningar med spelare som har bytts ut, och lag som har splittrats. Vi har nu en situation där flera svenska profiler och talanger står utan kontrakt. Här försöker vi att reda ut hur det ser ut i dagsläget.

benny och pyth lämnar Chaos


2 juli 2018
Efter att ha representerat Chaos Esports Club under knappa två månader så togs beslutet att Mattias "benny" Rosbäck och Jacob "pyth" Mourujärvi skulle lämna laget. Kvar i laget stannade den erfarna duon Mikail "Maikelele" Bill och Markus "pronax" Wallsten.

Tidigare har vi även rapporterat om att Aleksandar "jayzaR" Zarkovic lämnat Chaos.


Japaleno meddelar att laget splittras

Singularity släpper sitt lag


5 Juli 2018
På grund av en omstrukturering i organisationen så har Singularity Esports haft svårt att fortsatt finansiera en professionell satsning inom CS:GO. Därav väljer organisationen att släppa sitt svenska CS:GO-lag.

Tidigare har även Andreas "znajder" Lindberg varit en del av Japaleno under en kortare tid då Lindberg provspelat med laget. Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora var enbart utlånad till Singularity, spelaren tillhör ursprungligen x6tence.


Team Property släpper sitt lag

Idag gick Team Property ut med att de har släppt sitt svenska CS:GO-lag. Anledningen bakom detta sägs vara att lagets och spelarnas vision inte längre matchar varandra.


Fria transfers

Med dessa fyra händelser i åtanke så kan vi nu se att det finns en mängd svenska spelare som för tillfället inte representerar något lag. Det finns sannerligen en hel del erfarenhet och mycket talang fri att plocka upp från den svenska marknaden. Nu håller vi tummarna för att de snart hittar ett nytt fint hem.

Vilka lag tror du kommer att bildas och vart kommer vi se dessa spelare härnäst?


Fria transfers:
2018-11-23 16:38
Yacine "yzn" Laghmari är en av Sveriges främsta streamers, men han gör så mycket mer än det. I Fragbites senaste reportage, i samarbete med AXE, berättar yzn om vägen till karriären och framtidsplanerna. Detta är hur yzn fann sin magi.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..