×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

Natus Vincere vinner ESL One Cologne 2018

1
Efter en spännande final står Natus Vincere som vinnare av ESL One Cologne 2018 som hölls i Köln, Tyskland. Laget slog BIG med 3-1 i kartor.
Tidigare under turneringen tog sig BIG vidare till finalen efter en vinst mot Faze Clan. Faze kunde inte haft en bättre början på första kartan, vid halvtid låg dem före med 11-4 efter att ha vunnit 7 raka rundor. BIG tog sig i kragen till nästa halva men lyckades inte fullt ut, matchen slutade 19-17 till Faze. Nästa karta gick hem till BIG som visade sig vara ett starkt lag på train och skickade matchen till den sista kartan som blev Inferno. Där kom BIG att stänga matchen totalt med en ledning på 12-3 i första halvan och med ett avslut på 16-6. Strax därefter lyckades Natus Vincere nypa en finalplats efter att de slagit ut Astralis med 2-1 i kartor.

Finalen började på Overpass där rundorna gick fram och tillbaka under första halvan. Sen gick Na'vi hårt på försvaret och kontrade mycket av den taktiken som BIG hade i spel så att dem bara lyckades vinna tre rundor vilket gav Na'vi en vinst på 16-10. Dust 2 blev ett poäng jämnare till BIGs fördel med en vinst på 16-11. Nästa karta blev Train där första halvan såg väldigt jämn ut. Under andra halvan visade Na'vi sig starka och förlorade inte många rundor innan Egor "flamie" Vasilyev tog ner fyra spelare och säkrade kartan.

Sista kartan var Inferno som började med en otrolig pistol runda från Denis "electronic" Sharipov som lyckades dra tre snabba headshots inne på B-site vilket ledde till Na'vis ledning på 3-0. När BIG fick tillbaka sin ekonomi kom matchen att byta riktning då dem snabbt vann 6 rundor. Na'vi lyckades dock att svinga sig tillbaka och Oleksandr "s1mple" Kostyliev fick en quad-kill i den femtonde rundan vilket gav dem ett avslut på 8-7. Sen fick Na'vi en drömstart på andra halvan och vann direkt 6 rundor. BIG hade tappat det helt när dem bara lyckades vinna en enstaka runda i den andra halvan vilket ledde till att matchen avslutades med en kartvinst och pokal till Na'vi.

ESL One Cologne 2018 blev en speciell turnering för tittarna med tanke på att det svenska laget Fnatic och det andra storlaget Faze inte presterade som förväntat samtidigt som BIG tog sig hela vägen till finalen. Att vinsten gick till Na'vi blev nog en stor lycka för Oleksandr "s1mple" Kostyliev och hans lag då han tidigare sagt i samband med vinsten efter StarSeries i April “Vi vill vinna turneringar som har alla de bästa lagen. Det är vårt lilla mål.”


Slutplaceringar och prisfördelning
1. Natus Vincere — 125 000 dollar (cirka 1,3 miljoner kronor)
2. BIG — 60 000 dollar (cirka 435 000 kronor)
3-4. Astralis — 22 000 (cirka 190 000 kronor)
3-4. Faze Clan — 22 000 (cirka 190 000 kronor)
5-6. Fnatic — 11 000 (cirka 96 000 kronor)
5-6. G2 Esports — 11 000 (cirka 96 000 kronor)


Artikelbild: ESL
2018-11-23 16:38
Yacine "yzn" Laghmari är en av Sveriges främsta streamers, men han gör så mycket mer än det. I Fragbites senaste reportage, i samarbete med AXE, berättar yzn om vägen till karriären och framtidsplanerna. Detta är hur yzn fann sin magi.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..