×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ESL One

Fnatic och G2 utslagna - Na´Vi och BIG vidare i Köln

1
I gårdagens kvartsfinaler såg vi Na´vi släcka svenskhoppet i Fnatic och sen chockade BIG mot G2 till hemmapublikens stora glädje.
Första serien stod mellan Fnatic och Natus Vincere, valet av öppningskarta var Na´Vis och deras val var Overpass. En vunnen pistolrunda av Fnatic var dock inget som bekymrade CIS-laget som kunde plocka på sig de tio följande rundorna för att gå upp i en 10-1 ledning. Det såg alltså inte ljust ut för svenskarna vid det här laget och efter att bara kunnat vinna två ytterligare rundor under den första halvan betydde att de låg efter med 12-3 när de skulle byta över till den anfallande sidan. Här upprepades samma scenario som från första halvan, svenskarna vinner pistolrundan för att sedan förlora följande runda. När det stod 15-4 vaknade de dock till och kunde ta hem åtta rundor i rad för att få ställningen 15-12, det var dock för lite marginal mot Na´Vi som stängde kartan 16-12.

Nu var det dags för Fnatics kartval Train, det var återigen ingen vidare öppning för dem och denna gång fick de inte pistolrundan med sig. Na´Vi kunde med pistolrundan vunnen ta hem de första fem rundorna sen var det äntligen dags för Fnatic att ta några rundor, närmare bestämt fyra stycken. Roligare än så var det inte för svenskarna under den första halvan då Oleksandr "s1mple" Kostyliev och Na´Vi kunde ta de kvarvarande sex rundorna innan sidbyte för att återigen ha en stor ledning vid halvtid. Andra halvan började med en vunnen pistolrunda av Fnatic och för den tredje gången ikväll kunde de inte vinna den följande rundan, Na´Vi kunde dock bara en till runda innan Fnatic kunde svara med fem egna, ställningen stod nu 13-10 och Fnatics sikte var inställt på att göra en av deras klassiska vändningar. Det var dock till ingen nytta och Na´Vi stägnde både kartan och matchen med resultatet 16-10. Med Fnatic ute har vi inget svenskhopp kvar i Köln utan får heja på våra nordiska kamrater i Faze Clan och Astralis.Andra matchen för dagen stod mellan tyska BIG och G2 Esports. Det var tyskarna som gick ut hårt och tog de fyra första rundorna innan G2 svarade med hela sju egna. Det var då åter dags för BIG att ta över greppet av den första halvan och tog de fyra kvarvarande rundorna, med det hade de en rundas övertag när det var dags för sidbyte. Efter sidbytet tog G2 tillbaka kontrollen och kunde snabbt plocka på sig sex rundor. Efter det vände vinden igen och BIG tog tillbaka lika många rundor som de nyss förlorat. Ställningen var nu 14-13 och spänningen var total. Då turades lagen om att ta rundor och efter trettio rundor spelande var det lika. I övertid var det BIG som gick vinnande ur och slutresultatet för den första kartan var 19-17.

Andra kartan var det dock inte mycket att snacka om för fransmännen, de hade inget att sätta emot överhuvudtaget. Med bara en förlorad runda från BIGs sida sett så var det en total seger och de kunde vinna kartan och serien med 16-1 till hemmapublikens stora glädje som nu får se sitt lag i semifinal senare idag där de möter Faze.
Artikelbild: ESL


2018-11-23 16:38
Yacine "yzn" Laghmari är en av Sveriges främsta streamers, men han gör så mycket mer än det. I Fragbites senaste reportage, i samarbete med AXE, berättar yzn om vägen till karriären och framtidsplanerna. Detta är hur yzn fann sin magi.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..