×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Singularity dumpar sitt svenska lag - går skilda vägar

1
Under gårdagen meddelade Team Singularity att de släpper sitt helsvenska CS:GO lag. I samband med detta har spelarna valt att gå skilda vägar och söka lycka på egen hand.
I ett meddelande på Singularity Esports site kunde vi under gårdagen läsa att organisationens svenska CS:GO-lag har lämnat organisationen. Anledning till detta ska bero på att organisationen för tillfället genomgår en omstrukturering - som ett resultat av detta har Singularity haft svårt att hitta medel att fortsätta en hållbar satsning inom CS:GO på en professionell nivå.

Frågan är nu vart spelarna kommer att ta vägen. Det finns i dagsläget flera spelare som står utan kontrakt så i princip vad som helst kan hända. En spelare som redan har hintat om framtiden är André "BARBARR" Möller. "Det sista stoppet för min karriär som aktiv spelare börjar snart...", skriver Möller i en tweet.

Vad tror du? Vilka lag kommer spelarna att gå till och vilka nya lag kan potentiellt sätt formas?


Spelarna tackar organisationen för deras stöd under både bra och svåra stunder
teamsingularity.com
2018-06-26 11:38
Vi tog ett snack med PUBG-laget Tindergulds lagkapten Marcus "MILLAWxD" Vestlund för att ta reda på varför de inte har någon organisation bakom sig, var namnet kommer ifrån, och hur nära de nu är att faktiskt skriva på ett proffskontrakt.
2018-07-09 17:25
I höst har det blivit dags för premiärsäsongen av Fragleague. Ligan kommer att spelas i både CS:GO och PUBG, med en total prispott på 250 000 kronor. Redan nu är ansökningsprocessen, och anmälan till kvalcuperna öppen.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..