×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ESL One

Faze Clan utklassar Fnatic i gruppavgörandet

0
Fnatic får inleda ESL One Cologne-slutspelet i kvartsfinalerna. Det står klart sedan laget åkt på en blytung förlust mot stjärnlaget Faze Clan. Enda glädjeämnet från mötet var att Fnatic lyckades vinna matchens mittenkarta, Mirage, med 16-11.
Det blev tufft redan från start då svenskarna i Fnatic ställdes mot Faze Clan i gruppavgörandet för grupp B under den pågående storturneringen ESL One Cologne. Faze Clan skaffade sig ett massivt 14-1-övertag under den första halvan av öppningskartan och kunde till slut vinna den med 16-4.

Mellanakten kom dock att gå till Fnatic, som ställde upp mycket bättre då Mirage laddades på servern. Svenskarna vann med 16-11 och höll därmed liv i matchen. Mer än så kom det dock inte att bli. På den avslutande kartan, Inferno, var det dags för en ny kross. Faze Clan vann den här gången med hela 16-1, och är därmed klara för semifinal i Köln. Svenskarna får nu försöka ladda om inför fredagens kvartsfinaler.


Fnatic får göra upp med Natus Vincere om en plats i semifinalerna
Liquipedia
2018-11-23 16:38
Yacine "yzn" Laghmari är en av Sveriges främsta streamers, men han gör så mycket mer än det. I Fragbites senaste reportage, i samarbete med AXE, berättar yzn om vägen till karriären och framtidsplanerna. Detta är hur yzn fann sin magi.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..