×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL One

Faze Clan utklassar Fnatic i gruppavgörandet

0
Fnatic får inleda ESL One Cologne-slutspelet i kvartsfinalerna. Det står klart sedan laget åkt på en blytung förlust mot stjärnlaget Faze Clan. Enda glädjeämnet från mötet var att Fnatic lyckades vinna matchens mittenkarta, Mirage, med 16-11.
Det blev tufft redan från start då svenskarna i Fnatic ställdes mot Faze Clan i gruppavgörandet för grupp B under den pågående storturneringen ESL One Cologne. Faze Clan skaffade sig ett massivt 14-1-övertag under den första halvan av öppningskartan och kunde till slut vinna den med 16-4.

Mellanakten kom dock att gå till Fnatic, som ställde upp mycket bättre då Mirage laddades på servern. Svenskarna vann med 16-11 och höll därmed liv i matchen. Mer än så kom det dock inte att bli. På den avslutande kartan, Inferno, var det dags för en ny kross. Faze Clan vann den här gången med hela 16-1, och är därmed klara för semifinal i Köln. Svenskarna får nu försöka ladda om inför fredagens kvartsfinaler.


Fnatic får göra upp med Natus Vincere om en plats i semifinalerna
Liquipedia

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..