×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL One

Fnatic slutspelsklara i Köln — möter Faze Clan i gruppfinal

1
Svenska Fnatic kunde under onsdagen säkra lagets andra raka seger under den pågående ESL One-turneringe i tyska Köln. Det innebär att laget redan är klara för slutspel, nu gäller det bara att avgöra om de får inleda slutspelet i kvarts- eller semifinal.
Efter en jämn match mot danska North i öppningsomgången av ESL One Cologne kunde Fnatic idag ta en mycket mer övertygande 2-0-seger mot tyska BIG. Med det har svenskarna redan säkrat en plats i slutspelet, som avgörs i den legendariska arenan Lanxess Arena, i Köln.

Något som ännu inte står klart är i fall laget måste slå sig fram genom turneringens kvartsfinaler, eller om de lyckas skaffa sig en "räkmacka" och ta en direktplats i semifinalerna. Denna fråga ska avgöras med start klockan 19 på torsdagen, då Fnatic ställs mot Faze Clan i gruppavgörandet för grupp B.

Astralis och G2 Esports är också klara för slutspel

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..