×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NiP ute ur Cologne efter utklassning av ENCE — Fnatic kvar i gruppspelet

1
Ninjas in Pyjamas tid i ESL One Cologne är över. Den legendariska organisationen förlorade båda sina matcher och åkte således ut redan på gruppspelets första dag.
Den svenska femman, som tog in f.d. Fnatic-spelaren Jonas "Lekr0" Olofsson närmare en månad sedan, inledde sin resa på ESL One Cologne med att bli överkörda av Nordamerikanska Cloud9 16-3 på Inferno.

Laget hade således endast en till chans att ta sig vidare i gruppspelet, men även i gruppens lower bracket lyckades inte Ninjorna prestera. Istället var det den finska truppen i ENCE Esports som lyckades säkra sin plats i gruppspelets nästa runda efter att de besegrade Ninjas in Pyjamas med 2-0 i kartor.


Samtidigt som Ninjas in Pyjamas spelade för sitt turneringsliv var även svenskarna i Fnatic mitt uppe i en vild kamp mot North . Efter en dominant första halva på Inferno, som slutade 12-3 till Fnatics fördel, lyckades North komma ikapp svenskarna. Fnatic lyckades till slut stänga ut danskarna med en 16-14-vinst.

Med Ninjas i Pyjamas ute är nu Fnatic det enda resterande svensklaget på plats i Köln. Truppen kommer spela sin nästa match mot BIG den fjärde juli klockan 19:00.

17 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 17 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..