×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Heroic besegrar Space Soldiers - avancerar till DH Stockholm

1
Heroic kniper den sista europeiska platsen till DH Stockholm efter vinst i det sista kvalet mot Space soldiers.
Den dansk-svenska kombon i form av Heroic tar plats i Globen i slutet av sommaren efter att ha besegrat turkarna i Space Soldiers med 2-0 i kartor (16-13, 16-14). En riktig rysare som tog på krafterna på båda lagen.

Serien började på Nuke och Heroic fick en knapp ledning efter första halvan med 8-7 trots att de tog hem pistolrundan och de följande två rundorna på sin försvarande sida. Andra halvan var en fortsatt jämn affär och det var inte förrän det stod 13-13 som Heroic kunde dra ifrån och vinna kartan med 16-13.

Andra kartan var Train och där fick Heroic en ännu bättre start, efter en vunnen pistolrunda så kunde de ta en 5-0 ledning efter det kunde de inte stå emot Space Soldiers som återigen kunde ta totalt sju rundor på den första halvan. Andra halvan kunde inte Space soldiers bygga upp sin ekonomi och med många rundor som gick fram och tillbaka. SS vunna rundor var mycket tack vare Ismailcan "XANTARES" Dörtkardeş som stod för en monsterinsats. Det var dock Heroic som var i ständig men knapp ledning genom hela kartan. Med en ledning på 15-12 var det Heroics match att förlora och trots en liten hämtning från turkarna som kom upp till 14-15 räckte inte det och Heroic kunde stänga kartan och serien med 16-14. I och med detta har de knipit den sista Europeiska kvalplatsen och gör följande lag sällskap i Stockholm:


Dreamhack Masters Stockholm
FnaticNinjas in Pyjamas
AstralisNorth
Made in BrazilFaze Clan
MousesportsNatus Vincere
Gambit EsportsNRG Esports
Hellraisers (Europeiskt kval)Optic Gaming (Europeiskt kval)
Heroic (Europeiskt kval)
Nordamerikanskt kval
Asiatiskt kvalKinesiskt kval




Artikelbild: Adela Sznajder/Dreamhack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..