×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Japaleno representerar Reflex Esport Club under PMU Challenge

1
Daniel "djL" Narancic har offentliggjort att Japaleno kommer att representera Reflex Esport Club under helgens PMU Challenge-finaler i Paris, Frankrike.
För en månad sedan gick Red Reserve och dess svenska femma skilda vägar. Laget fortsatte att spela tillsammans under namnet Japaleno i väntan på en organisation att representera. Nu står det klart att laget kommer att spela under Reflex Esport Club i Paris, Frankrike, på söndag.

Daniel "djL" Narancic menar dock att det endast gäller under ett evenemang och att spelarna kommer att återvända till Japaleno-taggen därefter. Laget har många ögon på sig under PMU Challenge-finalerna eftersom de fortfarande söker efter en organisation och turneringen kan vara avgörande för vilka som söker sig till dem. Deras första match börjar i semifinalerna mot LDLC och om de klarar sig ur mötet med fransmännen kommer de att möta vinnaren av Sprout och Alternate Attax i turneringsfinalen.


Narancic tackade Reflex för stödet
Twitter


Artikelbild: twitter.com/djLCSGO

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..