×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

Valve släpper Panorama User Interface

2
Counter-Strike: Global Offensive kommer att få samma Panorama User Interface som Valve använder sig av i Dota2. Den nya uppdateringen finns nu klar för beta-testing.
Valve har äntligen släppt en första titt på Panorama User Interface (UI) till Counter-Strike: Global Offensive. Enligt spelskaparna representerar detta de största förändringarna till spelet sedan det släpptes 2012. Arbetet kring den nya UI:n har pågått under ungefär två års tid och enligt Valve är målet att ge användarna en fräschare känsla samt en lätthanterlig plattform.

Förändringarna är genomgående från att användaren startar spelet till det att användaren är in-game. Det vill säga att allt från kartval till scoreboarden är förändrade. Just nu finns uppdateringen live för alla som vill prova på den via spelets beta-testing. De som vill prova på hur det är att spela med förändringarna kan göra detta mot bottar alternativt tillsammans med en vän.

Så kommer du in på beta-versionen av Counter-Strike: Global Offensive
Nu kommer CS:GO använda sig av samma UI som Dota2
developer.valvesoftware.com

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..