×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Team West med f0rest och GeT_RiGhT vinner uppvisningsmatchen i Shanghai

1
Det europeiska laget under CS:GO Asia Championships uppvisningsmatch gick ut som vinnare efter en tuff match på Dust2. Christopher "GeT_RiGhT" Alesunds lag vann med 16-9 mot sitt asiatiska motstånd.
Fans av Counter-Strike: Global Offensive år 2015 fick sina önskningar uppfyllda under CS:GO Asia Championships i Shanghai, Kina, under helgens gång. Under turneringen hölls nämligen en uppvisningsmatch mellan ett asiatiskt lag och ett europeiskt med några av de kändaste spelarna närvarande. Bland annat fick vi äntligen lov att se Christopher "GeT_RiGhT" Alesund dela lag med både Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski och Oleksandr "s1mple" Kostyliev.

Matchen spelas över en karta, Dust2, där den västra sidan snabbt tog kontroll. Trots att de flesta antog att det var Kostyliev som skulle toppa prestationslistan så var det inte fallet. Toppande för Europa var Envyus-spelaren Adil "ScreaM" Benrlitom på 28 frags följt av svenska Patrik "f0rest" Lindberg som kammade hem 23 frags under matchens gång. Kartan stängdes av ett vinnande väst-lag med 16-9.

Kina Team East vs. Europa Team West
East: Summer, AttackeR, DD, somebody, BnTeT
West: f0rest, GeT_RiGhT, s1mple, ScreaM, pasha
Team EastK/DDiff
Hansel "BnTeT" Ferdinand19-18+1
Haowen "somebody" Xu20-21-1
Hui "DD" Wu15-19-4
Yulun "Summer" Cai16-20-4
YuanZhang "AttackeR" Sheng15-21-6
Team WestK/DDiff
Adil "ScreaM" Benrlitom28-15+13
Patrik "f0rest" Lindberg23-16+7
Oleksandr "s1mple" Kostyliev20-18+2
Christopher "GeT_RiGhT" Alesund14-17-3
Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski14-20-6

Artikelbild: Ninjas in Pyjamas

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..