×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Red Reserve utslagna ur Dreamhack Summer efter förlust mot North

1
Efter att ha missat att ta poäng mot AGO under gårdagen följer Red Reserve både Ninjas in Pyjamas och Heroic med att förlora sin avgörande match. Svenskarna är därmed ute ur Dreamhack Summer 2018.
Redan från start visade danskarna vart skåpet skulle stå. Nuke var först ut och med en rejäl kontroll som försvarare sköt North hål på svenskarna i Red Reserve under första halvleken där Mathias "MSL" Lauridsen briljerade. Från pistolrundan in mot andra halvlek säkrade danskarna elva rundor, något som senare fortsatte in på andra halvlek och resulterade i endast sex förlorade rundor innan vinsten blev ett faktum.

Svenskarnas kartval stod på tur och Overpass laddades in, ett aggressivt spel som anfallare gav Red Reserve en fot i förarsätet inför halvtid. Nio rundor som anfallare gav upphov till ett bollplank som försvarare. Svenskarna lyckades senare utnyttja framfoten de tidigare byggt för att slutligen överrumpla North, trots pistolrundans resultat.

Mirage fick bli den avgörande kartan och återigen hittade North tillbaka till sin tidigare form. Anfallandes sköt de hem runda efter runda och vid halvtid hade de rakat in hela 10 rundor följt av pistolrundan på halvan därpå. För Sveriges del var det inte över än; vad danskarna gjorde kunde Sverige gör bättre och matchbilden fick en rejäl förändring då Red Reserve drog resultatet till 12-11. Paus efter paus, och till slut vände vindarna för en sista gång. North hittade en lösning på de anfallande svenskar och sköt hem fem raka rundor för att slå ut svenskarna på hemmaplan.



Artikelbild: Adela Sznajder, Dreamhack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..