×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Heroic missar semifinal; inga svenskar kvar i CS:GO Asia Championship

1
Efter morgonens kvartsfinaler står det nu klart att det inte blir några svenskar kvar i den kinesiska turneringen. I sista kvartsfinalen sågs Envyus besegra Heroic där samtliga kartor spelades för att finna vinnaren.
Fransmännens spel fick sig ett rejält upplyft redan tidigt in när Inferno laddades in; deras kartval, deras spel och spelet, som anfallare, var minst sagt imponerande i relation till deras tidigare uppvisningar. Heroic gavs inte mycket yta på samtliga sidor och trots ett fåtal motgångar kunde Fabien "kioShiMa" Fiey och hans män i Envy ro hem vinsten med samtliga spelare som bidragande faktorer.

Prestationerna från de anfallande franskarna lämnades inte ute på Mirage. Svensk-danska lagets val präglade fransk kontroll under första halvlek då Fiey pressade ut en hel del eldkraft och var direkt avgörande i Envyus spel. Något som fattades från ett komplett lag var försvaret, något som var icke-existentiellt så fort Heroic fick igång sina motorer. Hela elva rundor gick Heroics väg och med endast två rundor till spillo trycktes matchen vidare till karta nummer tre.

När Train laddades in gick båda lagen verkligen all-in. Utdelning som anfallare, såväl som försvarare; Envyus fann båda pistolrundorna men möttes alltid av ett starkt Heroic som ivrigt kämpade för att hålla sig kvar. Lagen kämpade hela vägen in till de sista rundorna av ordinarie tid, innan Envyus sågs stjäla vinsten i det sista ögonblicket.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..