×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Många rykten kring draken — vad ska Ninjas in Pyjamas göra av honom?

1
Kommer William "draken" Sundin gå till ett nytt lag eller kommer han att ersätta en av veteranerna i Ninjas in Pyjamas? Många rykten florerar, låt oss ta en titt på vad som kan komma att hända.
I tisdags stod det klart att William "draken" Sundin blivit bänkad från Ninjas in Pyjamas startfemma för att göra plats för den tidigare Fnatic-spelaren Jonas "Lekr0" Olofsson. Nu florerar ett antal rykten om den unga AWP-spelaren, låt oss gå igenom dem.

Ninjas in Pyjamas är öppna för försäljning

Enligt nyhetssajten hltv.org har organisationen meddelat att de inte står i vägen för att Sundin ska hitta ett nytt lag att spela för. Efter att spelaren fick lov att kliva ner från ninjornas startfemma har han uttryckt att han vill fortsätta spela för ett annat lag. Det ser dock oklart ut gällande hur vidare organisationen fått några erbjudande och han kommer att stanna på bänken tills han blir utköpt från sitt kontakt.

Organisationen behåller Sundin på bänken

När man ser vad profilen "DeKay" skrivit via sajten dbltap.com ser det dock annorlunda ut. Enligt källor nära Sundin och organisationen ska NiP behålla spelaren på bänken för framtida förändringar, trots att de redan fått tre erbjudande. Detta innebär att Sundin väntas återvända till startfemman vars nuvarande laguppställning endast spelar under en testperiod. Om ryktena stämmer väntas en av de äldre spelarna, Patrik "f0rest" Lindberg eller Christopher "GeT_RiGhT" Alesund, få en sista chans att visa vad de går för innan en av dem ryker för att göra plats för Sundins återvändande.

Sundin hoppas ta plats i ett nytt lag inom kort
hltv.org
Dennis "dennis" Edman väntas ta över AWP-rollen tills Sundin återvänder
dbltap.com
Kan detta vara ett sätt att hitta läckan? Det verkar i alla fall profilen Jason "moses" O'Tool tro
Twitter
En av källorna till spridningen kan NiP:s CEO Hicham Chahine i alla fall ha funnit tack vare DeKay
Twitter

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..