×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ECS

ECS-finalerna drar igång — Fnatic möter Team Liquid i eftermiddag

1
Om några timmar går startskotten för säsongsfinalerna av Esports Championship Series, ECS, Season 5. På plats, för att representera Sverige, är Fnatic. Laget inleder turneringen med en bäst av en-match mot Team Liquid.
Det är ett något omstöpt Fnatic som kliver in i handlingarnas centrum med start klockan 15.30 i eftermiddag. Turneringen blir nämligen den första de spelar tillsammans med nyrekryten, tillika Ninjas in Pyjamas-veteranen, Richard "Xizt" Landström.

Dagens motståndare, Team Liquid, spelar emellertid med samma lineup som de använt sig av sedan början av april, då Epitácio "TACO" de Melo anslöt till laget. Ser vi till historiken mellan de båda lagen ser det lovande ut för Fnatic. Senaste de båda möttes, under IEM Katowice, vann svenskarna mötet efter två raka kartor. Hur det går idag återstår dock att se.


1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..