×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Major

Sprout och Epsilon vidare till det slutna minorkvalet

1
Tysk-danska Sprout samt Epsilon är vidare till det slutna minorkvalet efter vinst mot Arte et Marte respektive Havu Gaming. Epsilon tvingades dock ta in en hel del inhoppare, bland annat på grund av att Robin "robiin" Sjögren har en registrerad VAC-ban.
Under onsdagskvällen stod ytterligare två lag klara för den slutna portionen av det europeiska minorkvalet. Vinnande ur denna omgång gick Sprout och Epsilon efter tuffa möten mot Arte et Marte respektive HAVU Gaming. Värt att nämna är att Arte et Marte innehåller svenska Tobias "shadow" Flodström som tidigare spelat för bland annat Tempo Storm samt Rogue Academy. Då Epsilon inte spelade med hela sin startfemma samt eftersom de tvingades ta in inhoppare på grund av sina ynka tre officiella spelare deltog laget under namnet Fish123. De bytte dock till Epsilon inför den avgörande matchen vilket är orsaken till att detta namn syns i vår matchgrafik.

Epsilon stötte dock på problem inför minorkvalet då deras startfemma innehåller svensken Robin "robiin" Sjögren. Orsaken till problematiken var att Sjögren har en registrerad VAC-ban på sitt konto för att fusk. Bannen gick igenom i maj 2013 vilket innebär att han trots allt får delta i turneringar som inte arrangeras av Valve. Då Valve har en regel mot alla VAC-bannade spelare innebär detta att dessa inte får delta varken i minorkval eller i andra delar av en majorturnering.


Lag till det slutna europeiska minorkvalet

Europa Kvalplats #5
Europa Kvalplats #6
Europa Kvalplats #7
Europa Kvalplats #8
2019-03-19 09:16
Hur väl känner du igen CS:GO-spelarna? Testa dina färdigheter i Fragbites nya skäggquiz i samarbete med Philips OneBlade. Priser från Philips Grooming står på spel mellan de som är bäst på att peka ut vilket skägg som hör hemma på vilken spelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..