×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Fifflarens Abe's Money Crew vinner ESA Oakland

3
Under måndagen stod det klart att Abe's Money Crew säkrat Esports Arena Oakland-titeln över Over the Weebs. Detta markerar svenska Robin "Fifflaren" Johanssons första LAN-vinst sedan år 2014.
Robin "Fifflaren" Johansson och hans lagkamrater i Abe's Money Crew visade på storartat spel under måndagens CS:GO-LAN på plats i Esports Arena Oakland. Laget var tvungna att spela sina inledande turneringsmatcher med endast fyra man då Paul "pauLy" Guerboyan var med om en olycka vilken tvingade honom till sjukhuset. Inför semifinalen mot Crystal Vision kom Guerboyan tillbaka till arenan, endast iklädd en sjukhusskrud, och laget var tillbaka på fem spelare.

I finalen ställdes Johanssons femma mot Over the Weebs, ett lag bestående av profiler från Dust2.us Western Pro League. De hade dock inte mycket att säga till om då Abe's Money Crew visade sig på tok för starka genom att vinna två kartor i rad för att ta emot titeln. Detta innebär att Johansson på individuell nivå har vunnit sitt första LAN-evenemang sedan ESL One Cologne 2014 som han vann tillsammans med Ninjas in Pyjamas.

Slutplaceringar, laguppställningar och prisfördelning

1. USA Abe's Money Crew — 1 250 dollar (cirka 11 000 kronor)
Fifflaren, abE, pauLy, impsta, BioticRain

2. USA Over the Weebs — 750 dollar (cirka 6 600 kronor)
KP, KatsUP, Firestar, Vince^, Bo_oM

3. USA Crystal Vision — 500 dollar (cirka 4 400 kronor)
ColeUP, battery, mr_tony, Aluminium, ExxTooSee


Artikelbild: Esports Arena Oakland
2019-03-19 09:16
Hur väl känner du igen CS:GO-spelarna? Testa dina färdigheter i Fragbites nya skäggquiz i samarbete med Philips OneBlade. Priser från Philips Grooming står på spel mellan de som är bäst på att peka ut vilket skägg som hör hemma på vilken spelare.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..