×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

HugoXD tillbaka i Singularity — znajder ute

-2
Singularity Esports har avslutat Andreas "znajder" Lindbergs testperiod med deras svenska femma. I hans ställe ersätter Hugo "HugoXD" Hallgren som lämnar bänken för att återta sin plats i laget.
Det blev inte någon längre vistelse under Team Singularity fana för Andreas "znajder" Lindberg då han under onsdagseftermiddagen offentliggjorde att han fått lov att avsluta sin testperiod med laget. I sitt uttalande förklarar Lindberg att laget inte kunde prestera lika bra tillsammans i officiella matcher som de gjorde under pracc.

"Jag är faktiskt inte ledsen över det. Jag placerades i en support/bitch-position på Cache, Mirage, Overpass och Nuke. Det kändes som att jag fortfarande gjorde bra ifrån mig på de flesta kartorna, men jag kommer alltid vara en spelare som frodas när jag är anfallare. Det var skönt att spela tävlingsinriktat oavsett. Älskar CS", la Lindberg till som svar på sin egen tweet.

För att fylla hans plats i startfemman har Singularity valt att ta tillbaka Hugo "HugoXD" Hallgren. Orsaken till att Lindberg fick lov att testspela för laget var för att Hallgren hade stött på personliga problem vilket resulterade i att han inte kunde prestera så pass bra som laget behövde. Nu verkar laget dock ha ändrat sig och Hallgren får lyfta sig från bänken för att återvända till femman.


Enligt Lindberg var detta inte vad laget hoppades på
Twitter

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..