×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Singularity testspelar med znajder — ersätter HugoXD

1
Andreas "znajder" Lindberg är tillbaka. Han ersätter nu Hugo "HugoXD" Hallgren i Singularity Esports startfemma under en testperiod. Orsaken ska vara att Hallgren haft ett hektiskt år vilket påverkar laget i sin helhet och de har därför valt att placera honom på bänken.
Sedan mitten av maj har Singularity Esports spelat med den tidigare Godsent-spelaren Andreas "znajder" Lindberg och Hugo "HugoXD" Hallgren har lyst med sin frånvaro. När Fragbite kontaktar lagkaptenen André "BARBARR" Möller förklarar han att Hallgren har stigit ner på obestämd tid på grund av personliga skäl, mycket för att det varit ett hektiskt år för spelaren. Lindberg väntas spela för laget till och med att Hallgren återvänder till startfemman, men perioden kan komma att förlängas beroende på hur laget presterar med honom.

"Hugo har blivit bänkad på grund av problem som gör att han inte kan prestera så pass bra som laget behöver. znajder provspelar nu och kommer att fortsätta att spela med Singularity genom ZOTAC-kvalet", berättar organisationen i ett meddelande till Fragbite.

Lindberg spelade sin sista match för Godsent i november förra året och blev därefter släppt från organisationen för att göra plats för Hampus "hampus" Poser samt den dåvarande inhoppande Jacob "pyth" Mourujärvi. Under sin tid med Godsent hjälpte han laget till en tredjeplats under Dreamhack Masters Malmö 2016 samt till gruppspelsfasen av Eleague Majorn 2017. Sedan han släpptes från femman har han tagit ett steg tillbaka bortsett från ett kortare framträdande under GG:Origin-kvalet tillsammans med Dreamchasers.

Singularity är just nu högaktuella i det europeiska ZOTAC-kvalet, en turnering som även innehåller större namn som Alternate Attax och Valiance, samt minorkvalet. Laget deltog även i X-Bet.co Invitational 2 där de tog sig till semifinalen, men blev under gårdagen utslagna med 1-2 i kartor mot Windigo Gaming. De deltar även i den nyligen uppstartade ESEA Mountain Dew League-säsongen.


Organisationen ser över möjligheterna för sina bänkade spelare
teamsingularity.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..