×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Slutkvalet till ESL One Cologne avgjort — Hellraisers lämnar walkover i kvalfinal

1
Under veckan spelades kvalen inför ESL One Cologne där både Europa, Nordamerika, Asien och Oceanien skickade fram lag. North, Renegades, B.O.O.T Dreamscape och Gambit blev de sista lagen som säkrade sin plats.
Först ut att säkra sin plats till årets upplaga av ESL One Cologne var inga mindre än B.O.O.T-dreamscape, som tillsammans med svenska coachen Harley "dsn" Örwall besegrade kinesiska Tyloo i slaget om Asien. För Nordamerikas del var kvalfinalen endast präglat av en enda amerikan då ett heldanskt Optic Gaming förlorade mot Renegades. Lyckligtvis gick i alla fall den enda amerikanen, Noah "Nifty" Francis, vidare till ESL One Cologne då danskarna gick miste om att representera ‘Nordamerika’ i Köln.

I Europa däremot fick danskarna en plats. North drog det längre strået och kramade ut en biljett från ett stressat Hellraisers som besegrades på två raka kartor. Den europeiska kvintetten hade dock inte förlorat alla sina chanser att ta sig till Köln; Gambit Esports stod på tur i den förlorande finalen där den sista biljetten stod på spel. Matchen där en biljett stod på spel genomfördes inte. Kirill "ANGE1" Karasiow var på grund av personliga skäl tvungen att lämna matchen där laget tvingades att spela med coachen Invan "Johnta" Shevcov. Spelarna vägrade att använda coachen som inhoppare och beslöt istället att lämna walkover åt Gambit som nu säkrat en plats i ESL One Cologne.

ESL One Cologne
NorthB.O.O.T-dreamscape
RenegadesGambit Esports
Ninjas in PyjamasCloud9
FnaticTeam Liquid
Natus VincereSK Gaming
BIGFaze Clan
G2 EsportsMousesports
AstralisEuropa Vinnare av GG.BET Majestic

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..