×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

CIS

Gambit ute efter mir — ska byta ut seized

2
Enligt en rapport från Flickshot.fr är Gambit ute efter den bänkade Vega Squadron spelaren Nikolay "mir" Bityukov. Anledningen sägs grunda sig i resultaten på senare tid där Denis "seized" Kostin inte levt upp till förväntningarna.
Detta är ett blogginlägg publicerat i Silly Season-bloggen.
Efter att ha skrällt till sig en majortitel såg framtiden ut att gå mot raka motsatsen för Gambit Esports. Flertalet spelarbyten tog plats där bland annat Danylo "Zeus" Teslenko och coach Mykhailo "kane" Blagin sågs lämna. Nu sägs det även ha blivit dags för Denis "seized" Kostin som följer spåren och får lämna laget efter att han inte kunnat utnyttja sin taktiska kompetens.

Rollen som Kostin initialt skulle ha var in-game leader. Tanken var att de tidigare hål som skapats efter spelarbyten skulle kunna täckas för med hjälp av Kostin — något som senare inte lyckades. Ledarskapet flyttades runt, och utan någon större framgång har laget nu valt att släppa tag om Kostin för att fylla på med en ny talang i form av Nikolay "Mir" Bityukov.
Uppdatering: Gambit har nu bekräftat att Bityukov ersätter Kostin under en testperiod


Talangen sägs kunna tillföra en hel del eldkraft till laget
Flickshot.fr

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..