×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL One

Heroic kämpar om en biljett till ESL One Cologne i helgen

2
Med start på fredag har det blivit dags för det stängda kvalet till 2018 års upplaga av ESL One Cologne. Bland de kvalande lagen återfinns dansk-svenska Heroic.
Elva svenska spelare är redan klara för ESL One Cologne, som drar igång i början av juli. Det handlar om de helsvenska femmorna i Fnatic och Ninjas in Pyjamas samt Richard "Xizt" Landström i Faze Clan. Mer svenskt kan det dock komma att bli efter att helgens europeiska kvalturnering har spelats färdigt, detta då Heroic återfinns bland de kvalande lagen.

Kvalet spelas med ett dubbelt slutspelsträd var samtliga matcher avgörs över tre kartor. Heroic inleder turneringen med att ställas mot Virtus.pro. Blir det vinst i den matchen väntar sedan vinnarna av mötet mellan estniska WASD och danskarna i North. I slutändan är det kvalets två bästa lag som säkrar en plats i sommarens turnering.

Dessa lag deltar i det europeiska kvalet


Första omgången av det europeiska kvalet startar vid lunchtid på fredag
Det nordamerikanska kvalet startar redan under natten mot fredagen
Liquipedia

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..