×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Japaleno kvalar till PMU Challenge över Property

2
Den 24 juni vankas det PMU Challenge-finalspel i franska Paris. Japaleno tog sig under gårdagen ett steg närmare LAN-turneringen genom att slå Team Property i ett av fem kval.
Under gårdagen lyckades Japaleno med att säkra en plats i online-portionen av PMU Challenge 2018. Laget har tidigare försökt kvala till turneringen, då under Red Reserves fana, via Connectesports kval men föll då i kvalsemifinalen mot kvalvinnarna i Alternate Attax. Denna gång föll de dock inte på mållinjen då de slog landsmännen i Team Property med 2-0 i kartor för att säkra en turneringsplats.

Turneringen har totalt fem kval varav endast två har avslutats. Från varje kvalomgång avancerar ett lag till huvudturneringen som tar plats online. Efter att online-delen av turneringen avslutats avancerar de fyra toppande lagen till slutspelsfasen som spelas från Hippodrome de Vincennes i Paris, Frankrike. Turneringen har totalt 50 000 euro, motsvarande cirka 515 400 kronor, i prispott och Japaleno har redan säkrat minst 12 900 kronor genom att ta sig till online-portionen av turneringen.

Det finns fortfarande tre kval kvar varav två är öppna för lag utanför Frankrike
esport.pmu.fr (franska)

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..