×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Godsent möter Hellraisers i Dreamhack Open Tours-semifinal

1
Efter två raka vinster i gruppspelet avancerade svensklaget Godsent i helgen till måndagens slutspel av Dreamhack Open Tours. Där väntar nu Hellraisers, som står för motståndet i lagets semifinal. En match som beräknas starta klockan 15 på måndagen.
Gruppspelet blev en tämligen enkel historia för Godsent som besegrade AGO Esports (16-11) och Gambit Academy (16-8), för att därigenom säkra en plats i dagens semifinaler. Motståndarna i matchen, Hellraisers, slutade på en andraplats i grupp B.

Den gruppen vanns i stället av North som redan klockan 11 spelar turneringens första semifinal, det mot grupptvåorna från Godsents grupp - Gambit Esports. Vinnarna av de båda semifinalerna drabbar sedan samman i själva turneringsfinalen, var 50 000 dollar väntar på vinnarna. Starttid för finalen är satt till klockan 18.00 på måndagsaftonen.

Semifinaler

AGO, Envyus, Imperial och Tourqed åkte samtliga ut ur turneringen under gruppspelet
Liquipedia

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..