×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Gambit och Hellraisers vidare till slutspel i Dreamhack Open Tours

1
Andra gruppspelsdagen i Dreamhack Open Tours skickade vidare både Gambit och Hellraisers som nu får sällskap av Godsent och North. För svenskarnas del står HellRaisers på tur då inhemska Envyus missat slutspel.
Gambit Esports, som under gårdagen förlorat mot Godsent, tog emot polska AGO Esports under första avgörandet. Polackerna hade sannerligen kontroll tidigt in och över lag, både under vinsten på sitt kartval, Overpass, men även under Train som Gambit plockat fram. Ett 10-5 övertag på Train och en 13-7 ledning på Mirage summerar kort övertaget polackerna hade. Gambit var dock inte färdiga och sågs istället dra sig ur underläget för att eliminera AGO och fortsätta vidare under morgondagen.


Det sista avgörandet för dagen kom från Hellraisers som på sitt egna kartval överrumplade det inhemska laget, såväl som publiken, på Mirage. Inte nog med en platt Mirage, men när det var dags för Envy att äntra sin egen bana, Train, fallerade hemmalaget än en gång. Hellraisers spelade hem hela tretton rundor som försvarare och studsade därefter vidare för att säkra sin plats i det kommande mötet mot Godsent.



Grupperna, schemat och mer information inför slutspelet


Artikelbild: DreamHack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..