×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Amerika till final i Amerika — Liquid besegrar Natus Vincere i semifinal

1
Gårdagen bjöd på en rysande publik, såväl som ett rysande Liquid. Idag fortsatte amerikanerna vidare mot Natus Vincere då finalplatsen i ESL Pro League-finalerna säkrades efter två raka kartor för Liquid.
Det var dags för Dust2, Team Liquid fick en start på hemmaplanen där första pistolrundan och en mindre ledning inkasserades innan Natus Vincere plockade fram sina vapen. Amerikanerna fick därefter inte mer än sex rundor som försvarare då östeuropéerna hittade hål bland Liquids försvar; därefter även anfall, för att ställa resultatet till 12-6. Under tidigare möten på Dust2 har den anfallande sidan visat sig vara starkare och det här var inget undantag. Liquid lyckades helt vända på resultatet och vann sitt eget kartval med 16-14 in i det sista.

Någon som inte såg ut att vara med in i det sista var Oleksandr "s1mple" Kostyliev som på Inferno, vilket var lagets kartval, misslyckades att pressa ut en acceptabel prestation under första halvlek. Halvlek nummer ett på Inferno drogs inte till nio rundor som på Dust2, istället blev det hela elva rundor som försvarare för Liquid innan Natus Vincere gavs en sista chans till en vändning. Utan någon stjärnspelare på topp fick européerna smaka på sin egen medicin då både Jonathan "EliGE" Jablonowski och Keith "NAF" Markovic visade framfötterna och sköt hem sista kartan för att säkra finalplatsen för Amerika i Dallas.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..