×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ECS

Sadokist tillbaka i rampljuset — en del av sändningsteamet under ECS-finalerna

1
Hela sex veckor har gått sedan den ökända livestream-händelsen tog plats och satte Matthew 'Sadokist' Trivetts karriär på is. Sändningsteamet under ECS-finalerna har nu offentliggjorts med Trivett som en del av gänget.
Arrangörerna har nyligen offentliggjort att Matthew 'Sadokist' Trivett kommer att återvända in i rampljuset under sommarens ECS Säsong 5-finaler. Det har gått hela sex veckor sedan Trivett, under vad som påståtts vara en berusad stream, skrikit ut en rasistisk term vilket resulterade i ett längre frånvarande från CS:GO. Trivett har nu återigen fått möjligheten att kommentera och leda tittarna igenom ett ytterligare evenemang då ECS äntrar sitt finalstadie.

Tillsammans med bland annat den tidigare Cloud9-spelaren Jordan "n0thing" Gilbert och den välkända FaceIT-duon i form av James Bardolph och Daniel "ddk" Kapadia utgör Trivett en del av sändningsteamet som kommer ta oss igenom ECS-finalerna. Den 8 juni fyller åtta lag och 660 000 amerikanska dollar, motsvarande ungefärliga 5 800 000 svenska kronor, upp SSE Arena i London då turneringen äntrar slutsadiet för den femte upplagan.

Sändningsteam ECS-finaler säsong 5

Storbritannien Alex "Machine" Richardson (Värd)

Storbritannien Pala "Mantrousse" Gilroy Sen (Reporter)

USA Jason "moses" O'Toole (Analytiker)
USA Jordan "n0thing" Gilbert (Analytiker)
Finland Tomi "lurppis" Kovanen (Analytiker)

Storbritannien Daniel "ddk" Kapadia (Kommentator)
Storbritannien James Bardolph (Kommentator)
Storbritannien Henry "HenryG" Greer (Kommentator)
Kanada Matthew "Sadokist" Trivett (Kommentator)

Storbritannien Adam "Dinko" Hawthorne (Community Caster-vinnare)
Storbritannien Alexander "Hawka" Hawkins (Community Caster-vinnare)

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..